
Gevulde zoete aardappel met geitenkaas en spekjes
Overheerlijke gepofte zoete aardappel
Gepofte zoete aardappel met zure room is lekker, maar een gepofte zoete aardappel gevuld met geitenkaas en spekjes is overheerlijk! Althans, dat vinden wij. Het is een ontzettend lekkere combinatie van zout en zoet. Het mooie is dat het recept ook nog eens ontzettend weinig tijd en moeite kost om te bereiden.Wat heb je nodig?
2 zoete aardappelen per persoon 50 gram geitenkaas per aardappel 25 gram spekjes per aardappel Peper en zout naar smaakHoe maak ik het?
Begin met het voorverwarmen van de oven op ca. 180 graden. Was daarna de zoete aardappels en droog deze af. Wikkel ze daarna in aluminiumfolie en leg ze in de oven. Nu heb je even de tijd om je favoriete youtube serie te kijken, want de zoete aardappel moet nog even garen. Bak na ca. 15 min de spekjes in een koekenpan. Na ca. 30/40 min. haal je de zoete aardappelen uit de oven en snijdt je deze open. PAS OP, HEET! Schraap of snij een stuk uit de zoete aardappel en vul dit met geitenkaas en spekjes. Voeg naar smaak zout en peper toe.Titel:

Recept:
Gepofte zoete aardappel gevuld met geitenkaas en spekjes
Auteur:
kookgek
30-04-2017:
Voorbereiding:
Rating:





Trackback van jouw site.
Reacties (1)
-
admin
Wat een ontzettend heerlijk recept! Echt een aanrader, bedankt. Groetjes, esther
admin
| #
Wat een ontzettend heerlijk recept! Echt een aanrader, bedankt. Groetjes, esther