broccoli kip kaassaus recept

Recept broccoli, kip en kaassaus

Recept broccoli, kip en kaassaus

Dit overheerlijke broccoli recept moet je hebben geprobeerd. Alles is lekker, kip, kaassaus met komijnzaad en natuurlijk broccoli. Begint met broccoli koken en volg daarna de volgende stappen:

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze ca. 10 min. in water met zout. Giet af en doe ze in de ovenschaal. Besprenkel met 3 el olie en bak de aardappelen in de oven in 20 min. goudbruin. 2. Rooster ondertussen het komijnzaad in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Schep uit de pan. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan, bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak in 15 min. gaar. Keer regelmatig. 3. Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de kaassaus over de broccoli en bestrooi met het komijnzaad. Snijd de kip in plakken en verdeel met de aardappelen over 4 borden. Serveer met de broccoli.

Benodigde ingrediënten

800 g aardappelen (iets kruimig) 4 el olijfolie 1 tl komijnzaadjes 300 g kipfilet 2 x 300 g broccoli (in roosjes) 1 zakje kaassaus (44 g) Keukenspullen ovenschaal ca. 20 x 30 cm Dit overheerlijke recept is mede mogelijk gemaakt door broccolikoken.nl – Heerlijke broccoli recepten
Titel:
recipe image
Recept:
Zoete aardappel broccoli schotel
Auteur:
30-04-2017:
Rating:
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter